Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tilaaja voi olla yksityishenkilö, yhteisö tai yritys. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia eikä niihin lisätä mitään piilotettuja kuluja.

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 0-4 arkipäivää. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan kyseessä olevan tuotteen osalta. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Pidämme oikeuden virheellisten kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä siitä ollaan yhteyksissä tilaajaan ennen tilauksen lopullista vahvistamista. Tarjoamme yli €150 tilauksiin ilmaisen toimituksen.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä, ennen asennusta/kytkentää.

Tilataksesi verkkokaupasta, sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi. Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Reksiteri- ja tietosuojaselosteen löydät täältä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitustavat

Nouto Matkahuollosta eli bussipaketti, hinta 6,20 € 
Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

Nouto Matkahuollon pakettipisteestä eli lähikaupasta (Lähellä-paketti), hinta 6,20 €
Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähikauppaan, joka mahdollistaa lähellä-paketit Matkahuollon kanssa. Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 noutopaikasta ympäri Suomea (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).

Nouto valitsemastasi postista, hinta 6,20 €
Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Asiakas saa saapumisilmoituksen sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,20 €
Lähetys toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoituksen ja pakettiautomaatin koodin lähetetään tekstiviestillä.

Rahtitoimitus kotiovelle, hinta 48,36 €
Lähetys toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen rahtipalvelulla.