Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tilaaja voi olla yksityishenkilö, yhteisö tai yritys. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia eikä niihin lisätä mitään piilotettuja kuluja.

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 0-4 arkipäivää. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan kyseessä olevan tuotteen osalta. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Pidämme oikeuden virheellisten kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä siitä ollaan yhteyksissä tilaajaan ennen tilauksen lopullista vahvistamista. Tarjoamme yli €150 tilauksiin ilmaisen toimituksen.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä, ennen asennusta/kytkentää.

Tilataksesi verkkokaupasta, sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi. Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Reksiteri- ja tietosuojaselosteen löydät täältä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista
Lähetys toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoituksen ja pakettiautomaatin koodin lähetetään tekstiviestillä.

Posti kotiovelle
Lähetys toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen Posti Express -paketti aamuksi 09 palvelulla.

Nouto myymälästä
Nouto myymälästä Joensuun Kuurnankadulta Ma - Pe: 8.00 - 16.00.