Maksutavat

Klarna tili ja lasku


Klarna Checkout -palvelun avulla teet ostoksia helposti, joustavasti ja turvallisesti verkossa. Maksutapa on optimoitu mobiililaitteille, joten ostoksia on sujuvaa tehdä myös kännykällä tai tabletilla. Vastaamalla muutamaan kysymykseen ostoskorissa tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytettävissäsi ovat Klarna lasku tai Klarna osamaksu (Klarna tili). Tehdäksesi ostoksia Klarnan laskulla tai erämaksulla sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Klarnan ehtoihin pääset tutustumaan tästä.

Verkkopankkimaksut

Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokortit

Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.