Palautusehdot

Palautusoikeus ja tuotevaihtoehdot

Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.  Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myös pakkaukseltaan myyntikunnossa. Tuotteita ei saa olla kiinnitetty paikoilleen eikä sähkölaitteita ja sähköosia saa olla kytketty kiinni. Palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia. Palautuskuluja ei tällöin peritä ja uuden/oikean tuotteen lähetys sisältyy alkuperäisten toimituskulujen hintaan. Palautukseen tulee sisällyttää palautuslomake, jonka löydät täältä.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä, ennen asennusta/kytkentää.

Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@joensuunlaakeri.fi

 

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen tilaukset@joensuunlaakeri.fi

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tilaukset@joensuunlaakeri.fi Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös joensuunlaakeri.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.