Vuosikymmenen uusin Rasvaa Rattaisiin-kampanja

Vuoden 2020 Rasvaa Rattaisiin kampanjalehti käsittelee mm. rasvan- ja öljynjakelulaitteita, paineilmakompressoreja, letku- ja kaapelikeloja, kalvo-, diesel- ja AdBlue-pumppuja.
Uutiset
09.01.2020

Vuosikymmenen uusin Rasvaa Rattaisiin-kampanja

Esillä rasvan- ja öljynjakelulaitteista ovat PumpMasterin paineilmatoimiset öljypumput. Pumput mahdollista asentaa vaivattomasti seinälle. Myös käytännölliset öljynjakeluyksiköt ovat edustettuina kampanjassa.

Graco edustaa kalvopumppuja, jotka ovat tarkoitettu erilaisille kemikaaleille. PP/PTFE -Husky -kalvopumput soveltuvat laajasti erilaisten happojen ja emäksien sekä neutraalien nesteiden käsittelyyn. Pumput soveltuvat esimerkiksi hapoille sekä emäksisille nesteille kuten lipeälle, pesuaineille ja pakkasnesteelle.

Tarjolla myös öljyttömät mäntäkompressorit 0,75 - 2,2 kW. Suoravetoiset kompressorit joissa hyvä kylmäkäynnistys, eikä öljynvuotovaaraa. Kevyitä malleja on helppo kuljettaa. Tämän lisäksi myös öljyvoidellut mäntäkompressorit 1,8 - 2,2 kW.
Suoravetoiset kompressorit ammatti- tai vaativaan harrastuskäyttöön.

Nederman tarjoaa myös kaapeli- ja letkukelat moneen eri käyttötarkoitukseen. Letkukelat sähkölle, vedelle, ilmalle, öljylle, korkeapainevedelle, hapelle, nestekaasulle, rasvalle ja asetyleenille. Tarjolla myös ruostumattomat seinäkiinnikkeet Nederman letku- ja säkökaapelikeloille. Mahdollisuus myös kääntyvään seinätelineeseen.

 Rasvaa Rattaisiin-kampanjaan pääset täältä!

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle