Tuotteet Työkalut Hylsy- ja vääntötyökalut POWERSOCKET HYLSY 1/2" 17MM

IR Ingersoll Rand

POWERSOCKET HYLSY 1/2" 17MM

Tuotekoodi: 244-S64M17L

Ingersoll Rand PowerSocket hylsy 1/2" vääntimiin. Hylsyn koko 19mm.

Lue lisää
79,00 €
Tilaustuote.

Tuotetta ei riittävästi varastossa - toimitetaan tilaustuotteena

Kuvaus

Ingersoll Rand PowerSocket hylsy 17mm

Aidot Ingersoll Rand konehylsyt on valmistettu huippulaatuisista materiaaleista suorituskyvyn ja kestävyyden varmistamiseksi. Hylsyillä on elinikäinen takuu. Hylsyt on suunniteltu erityisesti käytettäviksi Ingersoll Rand-konetyökalujen kanssa, ja ne ovat täydellinen ratkaisu päivittäisiin kiristys- ja avaustöihisi.

Et tarvitse suurempaa työkalua tai jatkovartta edes tiukimpien kampiakselipulttien tai kiinni juuttuneiden tai ruostuneiden pyöränmutterien irrottamiseen! PowerSocket lisää tarvitsemasi väännön useimmin käyttämääsi ½" iskuvääntimeen. Sen avulla voit poistaa vaikeimmankin kiinnittimen vain muutamalla iskulla, joten työ sujuu nopeasti.PowerSocket hylsyjen mullistavan tehorengasrakenteen (patenttia haettu) ansiosta saat jopa 50 % enemmän vääntöä* ½":n iskuvääntimelläsi. Ne on valmistettu samojen standardien mukaisesti kuin ammattilaatuiset konehylsymme, joten ne täyttävät tarpeesi niin kestävyydessä kuin toimivuudessa.

*Testien tulokset voivat vaihdella. Testattu Ingersoll Rand 2235TiMAX, Ingersoll Rand 2135TiMAX, ja Ingersoll Rand W7150.

POWERSOCKET HYLSY 1/2" 17MM

79,00 €