Tuotteet Puhtaanapito Puzzi 8/1 *EU

Kärcher

Puzzi 8/1 *EU

Tuotekoodi: 1100-240

Kärcher Puzzi 8/1 on monipuolinen ja tehokas tekstiilipesuri, joka sopii erinomaisesti autonistuimien, matonpesuun ja muiden kodin tekstiilien puhdistukseen.Laite on kätevän kokoinen ja helppokäyttöinen. Yhdistettynä Kärcherin pesutablettien tai pesujauheiden kanssa, se tarjoaa erinomaisia tuloksia kaikkiin tekstiilipuhdistustarpeisiisi.

Lue lisää
742,76 €
Tilaustuote.

Tuotetta ei riittävästi varastossa - toimitetaan tilaustuotteena

Kuvaus
Tekniset tiedot
Liitteet

Kärcher Puzzi 8/1 tekstiilipesuri

Ammattilaisten suosima tekstiilipesuri, Puzzi 8/1 on uudistunut. Uuden, entistä tehokkaamman turbiinin avulla tekstiilipinnoista saadaan puhtaita entistä nopeammin ja pienemmällä vesimäärällä. Tämän ansiosta myös pinnan kuivuminen on nopeampaa.

Puzzi on nyt myös kevyempi kuin edeltäjänsä, joten se kulkee kätevästi mukana niin portaissa kuin siivousvaunussa. Ammattikäyttöön suunniteltu painehuuhtelukone sopii päivittäiseen puhdistamiseen ja sen käyttöönotto- ja puhdistusrutiinit ovat erittäin nopeita. Pesuaineliuos puhdistaa pinnan ja tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta, joko yhdellä kertaa tai kahdessa työvaiheessa.

Uudessa mallissa on vakiovarusteena uusi, erittäin kompaktiin kokoon pakattu kalustesuutin. Se kiinnitetään ilman erillistä kahvaosaa imuletkun päähän. Lyhyempi kalustesuutin tarjoaa tukevan, yhden käden otteen mahtuu kääntymään niin autojen jalkatiloissa kuin tarkkuutta vaativissa huonekaluissa. Tämä mahdollistaa entistä tarkemman puhdistamisen ja vähentää myös vedenkulutusta. Lisävarusteena myytävän mattosarjan ja kahvaosan avulla Puzzi 8/1 soveltuu erinomaisesti myös pienempien mattopintojen puhdistamiseen.

Malli Puzzi 8/1
Työsuoritus maks. (m²/h) 12 - 18
Ilman läpivirtaus (l/s) 71
Alipaine (mbar/kPa) 270 / 27
Säiliötilavuus, puhdas-/likavesi (l) 8 / 7
Imuturbiinin teho (W) 1200
Pumpun teho (W) 40
Jännite (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Paino (ilman varusteita) (kg) 8,6
Paino (sis. tuotepakkauksen) (kg) 11,4
Mitat (p x l x k) (mm) 524 x 332 x 442

Puzzi 8/1 *EU

742,76 €